به استناد ماده (۳۴) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و آئین نامه اجرایی آن موضوع تصویب نامه شماره ۲۵۲۵۴ ت ۵۷۶۹۷ هـ مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۸ هیات محترم وزیران و ماده (۲۳) قانون برنامه و بودجه به پیوست مجموعه موافقت نامه و شرایط عمومی همسان قراردادهای خدمات مشاوره بصورت لازم الاجرا ابلاغ میگردد تا برای انعقاد قراردادهای خدمات مشاوره در امور مطالعات کارهای ساختمانی رسته راه و ترابری رسته آب و فاضلاب طرح جامع و تفصیلی شهرها طرح های توسعه و عمران جامع ناحیه طرح هادی روستایی مرحله اول بهسازی لرزه ای پل های موجود مرحله اول بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود طرح بهسازی لرزه ای ساختمانهای موجود و خدمات مشاوره در دوره ساخت و تحویل کار خارج از حوزه فناوری اطلاعات موضوع بند (۱) بخشنامه شماره ۱۰۰/۳۱۳۹۱ مورخ ۱۳۸۹/۰۴/۲۶ از تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۰۱ مورد عمل قرار گیرد.
معاونت فنی امور زیربنایی و تولیدی تا مدت ۶ ماه پس از لازم الاجرا شدن این بخشنامه موارد اصلاحی احتمالی را اعمال و از طریق پایگاه اطلاع رسانی Nezamfanni.ir اعلام می نماید.
این بخشنامه جایگزین بخشنامه شماره ۵۴/۲۴۶۰-۱۰۵/۸۴۲ مورخ ۱۳۷۹/۰۴/۲۹ می باشد.
فایل ورد موافقتنامه و شرایط عمومی همسان قراردادهای خدمات مشاوره و همچنین فایل pdf موافقتنامه و شرایط عمومی همسان قراردادهای خدمات مشاوره (جدید) را می توانید به صورت رایگان و با کلیک بر روی لینک های زیر دانلود نمایید.
دانلود رایگان شرایط عمومی پیمان مشاوران 1401 [PDF]
دانلود رایگان شرایط عمومی پیمان مشاوران 1401 [WORD]
این بخشنامه چه زمانی لازمالاجرا میشود؟
چه موضوعی در تصویب نامه شماره… بر اساس ماده (۳۴) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور مطرح شده است؟
محتوای این پست به چه مصادیقی از قانون احکام دائمی اشاره دارد؟
منظور از «آئین نامه اجرایی» در این محتوا چیست و چه ارتباطی با تصویب نامه دارد؟
«آئیننامه اجرایی» یک سند قانونی است که به منظور تبیین و توضیح قوانین و مقررات تصویبشده، به ویژه قوانینی که در نیاز به جزئیات بیشتر دارند، تدوین میشود. این آئیننامهها معمولاً شامل دستورالعملها، رویهها و ملاکهای اجرایی هستند که به نهادها و دستگاههای مربوطه کمک میکنند تا بتوانند قوانین را به شکل مؤثری اجرا کنند.
از طرف دیگر، «تصویبنامه» به معنای مصوبهای است که از سوی مراجع قانونی مانند دولت، مجلس یا شورای عالی تدوین و تصویب میشود. تصویبنامهها معمولاً به تصویب اصول کلی و سیاستها مربوط میشوند و ممکن است نیاز به آئیننامههای اجرایی داشته باشند تا بتوانند در عمل پیادهسازی شوند.
بنابراین، ارتباط بین آئیننامههای اجرایی و تصویبنامهها این است که آئیننامههای اجرایی برای اجرایی کردن جزئیات و شیوههای عمل مرتبط با تصویبنامهها نوشته میشوند و به نهادهای مربوطه کمک میکنند تا قوانین و مصوبات را به نحو بهتری به اجرا درآورند.